loader image

Serviciile noastre de securitate sunt adaptate pentru a acoperi nevoile tale. Proiectăm planurile de securitate dimensionând adecvat factorul uman pentru a preveni vulnerabilitățile la care ești expus. Dacă ești proprietar sau manager al unui spațiu comercial (magazin, mall, supermarket, hypermarket), clădire de birouri, parc auto, showroom, parc logistic (hală, depozit, spații de birouri), fabrică sau spațiu de producție, zonă de agrement sau instituție publică (școală, grădiniță etc.), serviciul nostru de protecție și securitate este esențial. 

Agentul nostru de securitate este responsabil pentru paza și integritatea afacerii tale, bunurilor și valorilor tale, supraveghează zonele vulnerabile din perimetrul obiectivului pentru a preveni evenimente neplăcute, asigurând un mediu sigur și confortabil pentru angajații companiei tale. Putem adapta soluția de pază umană și pentru orice tip de eveniment: corporate, concerte, conferințe și seminarii, lansări de produse, petreceri, congrese, târguri și expoziții.

Fiecare agent de securitate SPARTA GUARD SECURITY are responsabilitatea de a se asigura că la punctul de control al accesului, regulile sunt respectate. Ei verifică dacă accesul în incinta obiectivului se face conform prevederilor legale și dispozițiilor interne. Ei monitorizează intrarea și ieșirea persoanelor și mijloacelor de transport din incintă, și asigură că se respectă orarul de lucru al unității. Ei au ordin să interzică accesul persoanelor aflate sub influența alcoolului sau care consumă astfel de produse în incintă. Ei sunt responsabili să interzică introducerea de băuturi alcoolice, substanțe toxice, explozive sau obiecte interzise în incintă. Personalul străin este permis să intre doar în zonele autorizate.
Agenții SPARTA GUARD SECURITY au obiectivul de a asigura securitatea obiectivului prin paza în punct fix și patrulare. Ei au responsabilitatea de a păzi obiectivul, bunurile și valorile primite în pază și asigurarea integrității acestora. Ei supraveghează în mod special locurile și punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului pentru a preveni orice fapte care ar putea aduce prejudicii acestuia.